Tycker du om att ge service i kontorsmiljö? Att ta ansvar och ge det där lilla extra? Vi söker nu en medarbetare till Skatteverkets kontorssektion i Örebro. Var med och gör samhället möjligt!

Om jobbet

Du utför arbetsuppgifter i kontorsmiljö såsom arbetsplatsservice, förvaltning och säkerhet av våra lokaler, lokalt teknikstöd, hantera felanmälningar, beställningar, hantering av behörigheteskort, tjänstebilshantering och godshantering med lyft. I arbetsuppgifterna ingår även viss posthantering samt REK och paket.
På Skatteverket i Örebro arbetar ca 300 personer och vi samverkar bl.a. med interna skyddsorganisationer, samt även fastighetsägare och leverantörer.
Med ditt serviceinriktade sätt och din önskan att leverera med kvalitet möter du våra interna och externa kunders olika behov. Du har sinne för detaljer, tar initiativ och känner ansvar för dina arbetsuppgifter och för verksamheten.

Din placeringsort är Örebro. Sektionens verksamhet bedrivs på flera orter och består av ca 15 medarbetare totalt, varav 2 har placering i Örebro. Vi samverkar mellan orterna i sektionen, vilket kan innebära resor till närliggande ort. 

Om dig
För att göra ett bra jobb och trivas hos oss på Skatteverket behöver du vara lyhörd, tänka nytt och ta ansvar. Du ska också leva upp till vår medarbetarpolicy.

I det här jobbet ska du:

 • vara teamorienterad och även kunna arbeta självständigt
 • vara serviceinriktad med ett gott bemötande
 • kunna ta ansvar för dina arbetsuppgifter och driva arbetsdagen framåt
 • ha god kommunikativ förmåga i tal och skrift på svenska
 • kunna analysera informationsflöden, se samband och avgränsa.  

Du ska även ha:

 • en avslutad 2- eller 3-årig gymnasial utbildning
 • aktuell och relevant arbetslivserfarenhet av service i kontorsmiljö
 • B-körkort 

Det är önskvärt att du har aktuell erfarenhet från liknande arbetsuppgifter på Skatteverket eller offentlig sektor. Det är också önskvärt att du har erfarenhet av att ge teknikstöd lokalt.

Bra att veta
Anställningen är tillsvidare och kan inledas med provanställning i sex månader.

En anställning hos oss kan innebära placering i säkerhetsklass. En säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) kan därför komma att genomföras före beslut om anställning. För en del av våra arbetsuppgifter i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap.

 

skatteverket.se/jobb kan du exempelvis läsa om vår samhällsbärande roll, fördelarna med att jobba hos oss och hur det går till när du söker våra jobb.

När du ansöker bifogar du ditt cv. Vi använder inte personligt brev i våra rekryteringar och du ska därför inte bifoga det i din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Örebro
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer 2023/184
Kontakt
 • Ann-Sophie Ingemarsson, sektionschef, 010-5722940
 • Åsa Norrbom, hr-specialist, asa.norrbom@skatteverket.se
Facklig företrädare
 • Eva Eriksson, Saco, 010-5748474
 • Viking Hermén, ST, 010-5748013
Publicerat 2023-03-03
Sista ansökningsdag 2023-03-19

Tillbaka till lediga jobb