Skatteverket

IT-avdelningen i Östersund fortsätter att växa och vi behöver fler kollegor till våra utvecklingsteam. Du som är nyfiken, gillar att utvecklas och att utveckla andra - ta chansen att vara med och underlätta vardagen och skapa samhällsnytta för miljontals människor. Tillsammans har vi har stora möjligheter att göra skillnad och vår ambition är att Skatteverket ska fortsätta ligga i framkant och aktivt bidra till digitaliseringen av Sverige.

Du kommer arbeta i ett agilt team med erfarna kollegor, där ni tillsammans planerar och ansvarar för leveransen i ert arbete. Varje medarbetare är lika viktig eftersom teamet löser sina uppgifter tillsammans från ”ax till limpa” där olika discipliner såsom krav, utveckling, test, testautomation och driftsättning ingår. Vi erbjuder dig ett ledarskap med fokus på tillit, vilket innebär att vi arbetar aktivt för att det ska finnas utrymme för din kreativitet.

Vår komplexa breda verksamhet och utvecklingsmiljö bjuder på spännande utmaningar och stimulerar till kreativa lösningar. Vi har flera generationer av teknik, plattformar och verktyg.

Vi söker dig som har utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom systemutvecklingsområdet.

Vill du veta mer och är intresserad av vad Skatteverket har att erbjuda, skicka in ditt CV och personliga brev så kontaktar vi dig.

Om din profil matchar någon av IT-avdelningens kompetensbehov kommer vi att kontakta dig för att ge information om kommande rekryteringsbehov. Då vi alltid annonserar lediga tjänster kommer du behöva söka den lediga tjänsten när den publiceras. I annat fall får du besked när tiden för spontanansökningar gått ut och din ansökan arkiveras. Observera att en spontanansökan inte är samma sak som att ansöka till en utannonserad tjänst, och att det därför kan bli så att du inte får någon specifik återkoppling på just din ansökan.

Anställningsform Fastansat
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Östersund
Län Jämtlands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/613
Kontakt
  • Johan Arvidsson, 070-5087916
  • Anette Espell, 070-2129540
Facklig företrädare
  • Jeanette Forsgren, ST, jeanette.forsgren@skattever
  • Malin Westlie, SACO, 010-574 90 28
Publicerat 2019-07-01
Sista ansökningsdag 2019-08-18

Tilbage til Ledige stillinger