Vill du använda din problemlösningsförmåga och skriva kod som har betydelse för många? Hos oss levererar du och ditt team lösningar som förenklar för företag och privatpersoner. Du får möjlighet att utvecklas samtidigt som du bidrar till samhällsnyttan.

Till ett nystartat team inom vår it-verksamhet i Malmö söker vi nu en Frontendutvecklare med intresse att vidareutvecklas inom CMS och webben.

Om jobbet                                                                                                           Som utvecklare på it-avdelningen medverkar du till att utveckla och förvalta nya och befintliga system och tjänster. Du ingår i ett agilt tvärfunktionellt utvecklingsteam med full förmåga att leverera färdiga lösningar i tät samverkan med verksamheten. Din huvudkompetens är inom frontendutveckling eller fullstackutveckling men du bidrar också prestigelöst inom andra områden för att nå teamets uppsatta mål. Teamets tekniska miljö omfattar bland annat HTML5/CSS, SiteVision (WebbApps + RestApps), Angular, React, SASS, jQuery, server side Javascript, Velocity och GIT.

Vår utgångspunkt är att våra medarbetare under eget ansvar ska få möjligheten att utveckla sin kompetens på det sätt som passar individen, både genom regelrätt utbildning och lärande i arbetet. De tvärfunktionella teamen ger både möjlighet att utveckla sin bredd och sitt djup genom att lära av varandra. Vi värnar om en kultur där man jobbar inte bara för att utveckla sig själv utan även för att lyfta andra och att fördjupa sin kunskap genom att dela med sig av den. Du har flexibel arbetstid och det är en självklarhet för oss att du ska ha en balans mellan arbete och fritid.

Sektionen är under uppbyggnad och du kommer att få möjligheten att vara med i uppstarten av ett helt nytt team med placering i Malmö.

Om dig
För att göra ett bra jobb och trivas hos oss på Skatteverket behöver du vara lyhörd, tänka nytt och ta ansvar. Du ska också leva upp till vår medarbetarpolicy.

I det här jobbet ska du:

  • ha ett strukturerat och metodiskt arbetssätt
  • ha förmåga att förstå, analysera komplexa frågor och problem
  • ha god kommunikativ förmåga på svenska i tal och skrift
  • ha god samarbetsförmåga.

Du ska även ha:

  • relevant eftergymnasial it-utbildning
  • minst 2 års aktuell erfarenhet av frontendutveckling gärna inom CMS/webb.

Det är önskvärt att du har erfarenhet agila utvecklingsmetoder, av utveckling eller redaktionellt arbete i SiteVision, SEO (sökmotoroptimering) och Matomo eller motsvarande webbanalysverktyg. Det är även önskvärt att du har kunskap eller erfarenhet av att jobba inom något av kompetensområdena Java, digital tillgänglighet, UX eller informationsmodellering.

Bra att veta
Anställningen är tillsvidare och kan inledas med provanställning i sex månader.

En anställning hos oss kan innebära placering i säkerhetsklass. En säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) kan därför komma att genomföras före beslut om anställning. För en del av våra arbetsuppgifter i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap.

På skatteverket.se/jobb kan du exempelvis läsa om vårt uppdrag och strategiska inriktning, fördelarna med att jobba hos oss och hur det går till när du söker våra jobb.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Malmö
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2020/1069
Kontakt
  • Anna Skytt, 010-572 41 35
  • Viveka Brynbo, 010-572 33 10
Facklig företrädare
  • Jeanette Forsgren, ST, jeanette.forsgren@skatteverket.se
  • Göran Sundwall, Saco, goran.sundwall@skatteverket.se
Publicerat 2020-12-21
Sista ansökningsdag 2021-02-08

Takaisin avoimiin työpaikkoihin